31 heinäkuun, 2015

Automaatio

Automaatiolla tuotetaan erilaisia valvonta- ja ylläpitopalveluita. Muistaako kukaan enää aikaa, jolloin virustorjunnan viruskuvaukset päivitettiin käsin ylläpidon toimesta. Nykyään automaatio huolehtii sekä ohjelmiston että viruskuvauksien päivittämisestä jopa useita kymmeniä kertoja päivässä.

Automaatio on paljon muutakin kuin viruskuvauksien päivittämistä. Käytännön esimerkkinä vaikkapa asiakkaalla oleva palvelin, jossa toimii heidän toiminnan kannalta kriittinen sovellus. Raudan ja ohjelmiston tulee toimia koko ajan, jotta yrityksen toiminta ei häiriinny. Silloin on erittäin tärkeää, että itse rautaa valvotaan sekä myös ohjelmistoa. Jos poikkeavuuksia huomataan, voidaan korjaavat toimenpiteet aloittaa heti. Parhaassa tapauksessa automaatiolla voidaan hoitaa jopa yksinkertaiset palveluiden ylös nostamiset. Ja saada ylläpidolle viesti poikkeavuuksista välittömästi.

Käytössämme oleva taustajärjestelmä voi valvoa yrityksen kaikkia laitteita, joissa vain valvontarajapinta on olemassa. Perinteinen tapa on valvoa palvelimia ja niissä toimivia prosesseja, työasemia, verkon aktiivilaitteita ja kirjoittimia. Lisäksi tästä on etuna, että jokainen laite saadaan näin inventoitua, ja meillä on olemassa listaus mitä laitteita yrityksessä on käytössä sekä saamme raportoinnin siitä mitä laitteissa on sisällä tai miten laitteet ovat toimineet. Esimerkki automaatiolla tuotetusta palvelusta.

Käyttöönotto ei vaadi suuria investointeja, koska tarjoamme palvelun pilvestä kiinteään kuukausihintaan. Hinnoittelu perustuu laitteiden määrään. Järjestelmää voi ylläpitää joko yrityksen oma ylläpito, yhdessä tai sitten tukisopimuksen kanssa me voimme hoitaa koko kokonaisuuden.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tai soita 0400 810 524