Katsaus menneeseen ja tulevaan

Kuva Laura Saali / SAALIDesing

Kuva Laura Saali

Ensimmäinen toiminnantäytteinen kalenterivuosi alkaa olla loppusilausta vaille valmis. Nyt on meneillään viimeiset kiireet ennen ansaittua hiljentymistä joulunviettoon perheen kanssa. Maailman tilanne on muuttunut viimeisen puolen vuoden aikana paljon eri kriisien johdosta. Kotoisessa suomessakin on paljon ahdistusta monesta eri syystä.

Omasta puolestani tämä kulunut vuosi on ollut kaksijakoinen. Ensimmäinen neljännes oli todella kuluttavaa aikaa epätietoisuuksineen ja valheineen. Toukokuun alun jälkeen tähtäin on ollut kirkas oman yrityksen kanssa kehittymisessä. Välillä on ollut myös epäuskoa ja voimattomuutta, mutta sateen jälkeen paistaa aina aurinko. Onnistumiset ruokkii onnistumisia, urheilutermiä lainatakseni. Yksin en varmaankaan olisi saanut puoltakaan aikaan ja suuri kiitos kuuluu niin perheelle, ystäville, asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Yrittäjän ei onneksi tarvitse tehdä kuin puolikkaita päiviä, aloitat esimerkiksi aamulla kymmenen aikaan ja illalla lopetat kymmeneltä. Siitä siis nämä puolikkaat päivät on tehty.

Perinteisten korttien ja kovien pakettien hankkimisesta säästyneet varat olemme sijoittaneet tulevaisuuteen, Helsinkiin rakennettavaan uuteen lastensairaalaan. Uskoisin että kovempikin sydän, joka odotti perinteistä korttia ja viini- tai konjakkipulloa muistamiseksi, ymmärtää miksi toimimme näin.

Haluamme toivottaa sinulle sekä perheellesi rauhallista joulua ja ennen kaikkea parempaa uutta vuotta. Tehdään vuodesta 2016 entistä parempi ja yritetään yhdessä saada kansakuntamme tila paremmalle tasolle. Ahkeruudella ja yrittämisellä, siinä on it-Stonen teema tulevalle vuodelle 2016.